GRUP DE DEZVOLTARE PERSONALA – 10 sedinte incepand cu joi 11.06.2015

Echipa ,,Calatorie catre sine” alcatuita din Psiholog Raluca Simion si Psiholog Filip Popovici, ambii doctoranzi in psihologie, membrii ai Colegiului Psihologilor din Romania, cu competente in consiliere si psihoterapie experientiala unificatoare,anunta formarea unui grup de dezvoltare personala intr-un stil nou, liber, permisiv si sigur.

Va oferim 10 sedinte, a cate doua ore jumatate, in care vom creea mediul perfect pentru a lega cap la cap firul propriei povesti, pentru a descoperi invataturile din fiecare esec, resursele din fiecare succes si modalitati prin care sa le integram astfel incat sa ne ,,tratam” depresiile, friciile, temerile si gandurile negative despre sine si ceilalti.

Lucrul intr-un grup de dezvoltare personala experientiala creeaza o atmosfera prin care fiecare participant isi poate da voie sa se autodescopere prin ochii celorlalti si sa calatoreasca catre sine intr-o maniera ludica, proprie, personala si provocativa in functie de nevoiile fiecaruia.

Garantam ca pe tot parcursul fiecare partincipant va fi inconjurat de grija, respect, empatie si incredere.

Grupul are un numar limitat de 10 locuri ce se vor ocupa in ordinea inscrierii. Prima sedinta va avea loc in data de 10.06.2015 de la ora 18.30. Sedintele vor fi in numar de 10 si se vor desfasura saptamanal, timp de doua ore jumatate, in zona Garii de Nord.

Costul unei sedinte: 50 Ron

Plata integrala a sedintelor: 450 Ron

In momentul confirmarii inscrierii la acest grup de dezvoltare personala va va fi comunicata prin e-mail adresa exacta si modalitatea de plata.

Faciliatorii grupului vor fi:

Psihoterapeut drd. Filip Popovici

Psihoterapeut drd. Raluca Simion

CONTACT

0744794378
0729136460

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *