Contact psihoterapeut Emi Ghinea

Sunt Emi Ghinea si sustin oamenii sa aiba o viata mai implinita!

Psihoterapeut Emi Ghinea –   www.psihoterapeut-bucuresti.com

pagina facebook

https://www.facebook.com/terapie.individuala.si.de.cuplu/?ref=br_rs

telefon 0799 976 038

email : psihoterapeutemighinea@yahoo.com

 

 

                                                                         Despre mine

Sunt psihoterapeut acreditat de Colegiului Psihologilor din România cu formarea de baza în terapie sistemică de familie, cuplu şi copil având competenţe înterapie individuală (indiferent de problematica), terapie de grup dar şi  dezvoltare personală.

Sunt totodată soţie şi mama– experienţă care  ajută înpracticarea psihoterapiei în lucrul cu familii, cupluri, copii şi adolescenţi sau orice persoane care îşi doresc  aibăviaţă mai împlinită.

Dezvoltarea personală este şi una din preocupările mele permanente motiv pentru care am urmat în ultimii 10 ani cursuri de acest fel atât în orientare sistemică cât şi în psihodramă, orientare experentiala, orientare cognitiv-comportamentală dar şi cursuri de comunicare eficientă si leadership .

Dacă vrei   cunoşti află  sunt o persoană deschisa, calda, increzatoare in oameni şi în capacitatea lor de reuşită SI sunt în acelaşi timp activăorientată în munca mea spre rezultate practice şi vizibile .

Curiozitatea terapeutică si intuitia  ajută enorm  cunosc oamenii aşa cum sunt ei cu gândurileemoţiile şi nu în ultimul rând conuita lor din viaţă de zi cu zi .

Dupa cum am zis, este o pasiune pentru mine ceea ce fac si consider ca acesta e unul din punctele cheie pentru care fac o treaba atat de buna . In plus imi place sa pun interesul clientului pe primul loc intotdeauna si sa ma implic mult, fara a-mi depasi limitele profesionale.

Incurajez oamenii sa creada in ei si sa iasa din zona de confort  pentru a-si atinge potentialul si ii ajut in mod practic sa faca asta atunci cand au diverse blocaje!

 

Investitia dvs este de :

Terapie individuala si dezvoltare personala

100 ron/ sedinta de 50-60 minute – tarif promotional valabil pentru programari in intervalul orar 9-17:00 [luni-vineri], 120 ron/ sedinta programata seara sau in weekend .

Terapie de cuplu 

150 ron/sedinta de 75-90 minute programata de luni-vineri in intervalul 9-17 . Tariful este valabil pentru programari in intervalul orar 9:00-17:00 [sedinta programata seara sau in weekend este 170 ron/cuplu]

Terapie de familie

150 ron/sedinta de 75-90 minute programata de luni-vineri in intervalul 9-17; [sedinta programata seara sau in weekend este 170 ron/familie]

Terapie pe skype /video call

100 ron/ sedinta de 50-60 minute – tarif promotional valabil pentru programari in intervalul orar 9-17:00 [luni-vineri], 120 ron/ sedinta programata seara sau in weekend .

 

Frecventa sedintelor va fi stabilita de comun acord dar si la recomandarea terapeutului, in functie de problematica pentru care sunteti prezenti in cabinet.

 

Contacteaza-ma pentru toate detaliile de care ai nevoie! 0799976038

 

Vă rugăm să introduceți datele dumneavoastră de contact și un scurt mesaj in casuta de mai jos și voi încerca să răspund cât mai repede posibil