Contact psihoterapeut Emi Ghinea

Sunt Emi Ghinea si sustin oamenii sa aiba o viata mai implinita!

Psihoterapeut Emi Ghinea –   www.psihoterapeut-bucuresti.com

pagina facebook

https://www.facebook.com/psihoterapeutdefamilie/?fref=ts 

telefon 0799 976 038

email : psihoterapeutemighinea@yahoo.com

 

 

                                                                         Despre mine

Sunt psihoterapeut acreditat de Colegiului Psihologilor din România cu formarea de baza în terapie sistemică de familie, cuplu şi copil având competenţe înterapie individuală (indiferent de problematica), terapie de grup dar şi  dezvoltare personală.

Sunt totodată soţie şi mama– experienţă care  ajută înpracticarea psihoterapiei în lucrul cu familii, cupluri, copii şi adolescenţi sau orice persoane care îşi doresc  aibăviaţă mai împlinită.

Dezvoltarea personală este şi una din preocupările mele permanente motiv pentru care am urmat în ultimii 10 ani cursuri de acest fel atât în orientare sistemică cât şi în psihodramă, orientare experentiala, orientare cognitiv-comportamentală dar şi cursuri de comunicare eficientă si leadership .

Dacă vrei   cunoşti află  sunt o persoană deschisa, calda, increzatoare in oameni şi în capacitatea lor de reuşită SI sunt în acelaşi timp activăorientată în munca mea spre rezultate practice şi vizibile .

Curiozitatea terapeutică si intuitia  ajută enorm  cunosc oamenii aşa cum sunt ei cu gândurileemoţiile şi nu în ultimul rând conuita lor din viaţă de zi cu zi .

Dupa cum am zis, este o pasiune pentru mine ceea ce fac si consider ca acesta e unul din punctele cheie pentru care fac o treaba atat de buna . In plus imi place sa pun interesul clientului pe primul loc intotdeauna si sa ma implic mult, fara a-mi depasi limitele profesionale.

Incurajez oamenii sa creada in ei si sa iasa din zona de confort  pentru a-si atinge potentialul si ii ajut in mod practic sa faca asta atunci cand au diverse blocaje!

 

Servicii & tarife:

Terapie individuala 100 ron/ sedinta de 50 minute [indiferent de problematica]

Terapie de cuplu si familie 120 ron / sedinta de 60-75 minute [Uneori este nevoie de 90 minute pentru acest tip de terapie, in acest caz costul este de 150 ron/sedinta de 90 minute. Acest detaliu il vom stabili in prima sedinta ]

Psihoterapie pe skype/online 120 ron / sedinta de 60 minute  [pentru plata in avans a 5 sedinte, beneficiati de una gratuita]

 

Contacteaza-ma pentru toate detaliile de care ai nevoie! 0799976038

 

Vă rugăm să introduceți datele dumneavoastră de contact și un scurt mesaj in casuta de mai jos și voi încerca să răspund cât mai repede posibil