Dezvoltare spirituala

Includ mai jos cursurile tinute de catre persoane ce au diferite competente de a lucra cu oamenii in sensul dezvoltarii acestora pe plan spiritual, neavand certificare ca psihoterapeuti – acreditati de Colegiul Psihologilor din Romania

Notiuni precum terapia holistica, mindfulness, mindful yoga si alte tehnici de meditatie/ relaxare sunt abordate din perspective diversificate cu care puteti rezona mai mult sau mai putin in functie de adaptarea persoanei ce tine cursul la nevoile dumneavoastra, experienta de lucru cu oamenii a acestuia dar si disponibilitatea dumnevoastra pentru evolutie .

 1. Cursuri de numerologie cu Anatol Basarab – Craiova: Data – 19/10/2015 – 30/10/2015     Anatol Basarab​, renumitul psiholog, parapsiholog si numerolog, te invita la primul cursul de numerologie din Craiova!Vrei sa detii puterea cunoasterii si a autocunoasterii?Numerologia este stiinta celor mai puternici oameni ai lumii!Perioada de desfasurare:

  19-23 octombrie (modul 1, incepatori) si 26-30 octombrie (modul 2, avansati), de luni pana vineri, intre orele 18:00 si 22:00.

  Costul fiecarui modul de curs este de 200 euro.

  Total cost curs intreg: 400 euro.

  Taxa de rezervare loc este de 50 de euro, iar restul sumei (respectiv 150, pentru modulul I si 350 euro pentru modulul 2), se va achita in prima zi de curs.

  Grupa va fi formata din minimum 15, maximum 20 de cursanti. Inscrierile se vor face in ordinea achitarii taxei de rezervarea locului.

  Informatii / inscrieri Telefon: 0728.356.880.

  Prin numerologie ne putem dezvolta intuitia, putem dobandi succes material, in cariera sau in alt domeniu al vietii.

  Numerologia arata care ne sunt motivatiile, va pune in lumina talentele, va face sa vedeti cum sunteti privit de cei din jur. Ea schiteaza tendintele fiecarei zile, ce se intampla, ce s-a intamplat si de ce si, de asemenea, poate anunta ce urmeaza sa se intample. Utilizarea acestui limbaj al cifrelor ajuta la imbunatatirea calitatii vietii atat spiritual, emotional, mental, cat si material.

 2.  Modulul II din seria FREE HARMONY 19 noiembrie 2015 Iasi –”Psihicul, aliat in vindecare”   Sa aflam impreuna cum putem folosi psihicul pentru crearea propriei stari de sanatate.
  Trupul si mintea sunt puternic conectate, formeaza un intreg. Corpul oglindeste gandurile si convingerile noastre, precum si emotiile pe care le traim. Celulele corpului nostru reactioneaza la fiecare gand pe care-l emitem.
  Orice vindecare autentica implica corpul, mintea si spiritul. Daca vindecam boala doar la nivel fizic, dar nu facem nimic pentru a ne schimba modul de gandire si a ne vindeca problemele emotionale care au stat la baza ei, boala va recidiva intr-o forma sau alta.
  Boala apare ca urmare a unor tipare de gandire pe care ni le-am format inca din copilarie, a unor credinte care cel mai adesea sunt false. Transformand aceste credinte in altele constructive care sustin starea de bine, punem bazele propriei vindecari.De ce sa vii la acest workshop?
  – Vei intelege care este legatura intre psihic (ganduri si emotii) si corp
  – Vei constientiza si schimba programele mentale (credintele) care mentin starea de boala
  – Vei invata sa folosesti psihicul ca instrument de vindecareSustinut de psihoterapeut Livia Baetica
  Gamma Clinic Psychology by Gamma Institute

  Cand ne intalnim?
  Joi, 19 noiembrie 2015, in intervalul 18:00-20:00

  Unde ne intalnim?
  La Gamma Institute, Iasi, Str. Vasile Lupu, nr. 35 – Str. Rachiti 26A, interfon 06

  Care este investitia ta?
  30 RON
  Daca participi la oricare doua workshop-uri din cadrul proiectului „ABOUT Love, Life & Psychology”, platesti doar 50 ron.  Telefon 0741093131

 3. Te invitam sa participi pe data de 2 Decembrie in Oradea la workshop-ul introductiv in metoda „Calatoria” creata de Brandon Bays.

  La acest seminar vei avea posibilitatea sa afli mai multe informatii despre aceasta metoda si vei face cunostinta cu instrumentele practice ale acestui proces. Vei avea primele tale experiente in folosirea acestei tehnici si vei putea observa transformarile binefacatoare ce vor aparea in interiorul tau si in viata ta.Vei putea afla mai multe despre cum se poate aplica acest proces in viata ta pentru optimizarea starii de sanatate fizica si emotionala si daca te vei convinge de efectele sale binefacatoare, vei putea sa il aplici si tu in viata ta!
  In cadrul acestui workshop, veti primi informatii si veti fi ghidati in exercitii practice prin care veti constientiza impactul emotiilor negative in viata voastra. Veti invata care sunt pasii prin care ne putem elibera de emotiile toxice si vom experimenta impreuna mini – procese incluse in metoda ,,Calatoria”.

  Cateva dintre subiectele pe care le vom aborda in cadrul acestui workshop

  Tehnici de optimizare si echilibrare emotionala
  Procesul numit generic ,,Focul de tabara”
  Procese de indentificare a emotiilor negative stocate in memoria noastra celulara
  Mini – procedee pentru gestionarea sanatoasa a emotiilor
  Tehnici de echilibrare emotionala

  Taxa de participare la workshop este de 50 RON/ persoana si se achita inainte de inceperea evenimentului .

  Locatia:
  Va fi anuntata celor inscrisi prin sms.

  Inscriere:
  Tel: 0749 601 403