Cursuri dezvoltare personala Bucuresti

 • Grup Terapeutic „Femei Care Iubesc Prea Mult”- 4 iulie 2018 ora 19:30 prima intalnire, apoi intalniri periodice!
 • Curs parenting
 • Seductie si fidelitate
 • Iesirea din panica
 • Controlul emotiilor
 • Dezvoltare personala individuala
 • „Apariția copilului: provocări în relația de cuplu” – atelier pentru parintii din Bucuresti
  Vor fi doua ore menite sa va aduca un plus de informatie si strategie pentru a face fata cu succes acestei noi etape a ciclului vietii de familie, pe care o traversati! Va asteptam cu drag!
 • Workshop 8 iulie 2017: Cum ne influenteaza relatiile din viata noastra? 10:00-18:00
  Modalitatea de lucru va fi bazata pe exercitii specifice in grup de maxim 8-10 persoane si discutii cu fiecare participant in parte astfel incat fiecare sa plece cu cateva raspunsuri la intrebarile sale cheie plus cateva teme suplimentare pentru dezvoltare personala- pentru cei care doresc continuarea acestui proces.
 • „Reconversia Profesională. Alege profesia care ti se potriveste!”
  Grup de 10 persoane lentru persoane care isi doresc sa se reorienteze profesional
 • Stagiu de practica pe psihologia muncii si organizationala: 24 Aprilie 2017 ora 10:00
 • ! Grup nou de autocunoaştere şi dezvoltare personală în Bucureşti- 27 mai 2017 prima intalnire
  În urma participării la aceste ateliere cu frecvență periodică vei obţine: -îmbunătățirea performațelor individuale și relaționale; -îmbunătățirea creativității și a capacității decizionale; -identificarea și depăşirea obstacolelor întâlnite în călătoria de la adversitate la vindecare. Pe parcursul întâlnirilor de grup vei deveni din ce în ce mai capabil să îţi atingi obiectivele propuse fie că sunt personale, familiale sau profesionale.
 • Work-shop de psihodrama EU SI REZILIENTA
  Beneficii profesionale (pentru studenţi la psihologie, studenţi aflaţi înformare sau practicieni): - completarea parcursului obligatoriu de dezvoltare personală- familiarizarea cu metodologii de lucru specifice psihodramei
 • Workshop Constelatii Familiale – 1 si 2 Aprilie 2017
  Constelatiile familiale dau o voce si un mod de exprimare sufletului nostru si sufletelor persoanelor dragi noua, aducand in fata noastra, intr-un aranjament spatial intuitiv de persoane, situatia cu care dorim sa lucram, asa cum o percepem noi initial(participanti). Procesul, foarte plin de incarcatura emotionala arata ca, de cele mai multe ori alegem inconstient, din iubire oarba si din nevoia de a apartine, sa repetam durerile, greutatile si destinele dificile ale unor membrii ai familiei noastre. Atingem astfel un loc profund al sufletului noastru, din care putem vedea ca totul este o manifestare a iubirii si ca onorand, acceptand si incluzand devenim liberi.
 • Nevoile adolescentului workshop pt copii intre 12 și 18 ani
  La finalul atelierului veți putea oferi copiilor voștri, dar și vouă înșivă:  O perspectivă îmbogățită asupra adolescenței;  Mai multă claritate în și din rolul de părinte;  Abordări creative ale relației părinte-adolescent;  Mai multă armonie și spontaneitate în viața de zi cu zi.
 • Grup de autocunoastere si dezvoltare personală- expirat
  Scopul principal al grupului îl reprezintă optimizarea relațiilor interumane, sub toate formele - relația de cuplu, relația cu membrii familiei, cu prietenii, colegii, dar cel mai important - îmbunătățirea relației cu noi înșine.
 • Dragostea e oarbă sau o legăm noi la ochi?-28 septembrie 2016
  În cadrul acestui atelier de lucru vom identifica acei factori inconștienți care ne determină să alegem să fim într-o relație cu o anumită persoană și nu cu alta. Vom contura tiparele relaționale în care ne tot învârtim, conștientizând bagajul preluat din famila de origine și impactul său asupra relației noastre de cuplu.
 • La răscruce de drumuri – grup de suport- intalniri periodice [dezvoltare personala]
  Deseori suntem puși în situația de a alege. Dar atunci când alegerile sunt foarte importante, e dificil să ne dăm seama care este drumul cel mai potrivit pentru noi. Energia unui grup facilitat vă poate limpezi și ușura procesul alegerii.
 • Persona/Persoană – cine sunt de fapt eu? -grup de dezvoltare personală cu intalniri periodice!!
  Viața socială ne îndepărtează uneori de realitatea interioară. Experiențele ne-au învățat cât de mare nevoie avem de o imagine - persona - dar să nu uităm să ne și reîntoarcem către noi! Cum să facem să legăm prietenia dintre persona și persoana noastră? Putem descoperi împreună într-un grup de dezvoltare personală.
 • Tabara de dezvoltare personala pentru adolescenti: Ai incredere in TINEri!
  Cine poate veni: Tineri intre 13-18 ani Ce vei invata: Cum functioneaza mintea umana. Emotii, perceptia realitatii, cum ne raportam la ceilalti Comunicarea cu ceilalti: parinti, profesori, colegi, prieteni. Tehnici de comunicare nonverbale. Cresterea increderii in sine si in ceilalti Cunoasterea si gestionarea emotiilor (trac, emotii negative, rusine, vinovatie etc.) Dezvoltarea responsabilitatii Invatarea si dezvoltarea atitudinii de succes la scoala si in viata Congruenta cu sine si despre rolurile pe care le jucam. Sinceritatea Dezvoltarea modului de lucru in echipa Cum vei invata: Pentru ca vrem ca tinerii sa invete usor, sa se simta bine cand fac asta, vom aborda totul sub forma de exercitii, jocuri, tehnici de relaxare, povesti, concursuri, scenete, drumetii etc.
 • Curs de DEZVOLTARE PERSONALA pentru copii
  eme: Cunoaștere si autocunoaștere Vocabularul emoțiilor Sunt mic și POT! Monstrulețul de sub pat…există? Butonul Roșu: Furia Familia mea Reguli și limite?! Prietenii mei Lumea reală/Lumea virtuală Jocul și învățarea Cine sunt eu acum?
 • Seria de workshop-uri „PSIHOSEXUALITATE FEMININA”
  Workshop 1. Corpul - Locuieste-ti corpul cu mandrie! - 28 martie, ora 18 Workshop 2. Mintea - Iesi din captivitatea mintii si bucura-te! - 04 aprilie, ora 18 Workshop 3. Relatiile - Danseaza dansul pentru care ai fost creat! - 11 aprilie, ora 18 Puteti participa la 1, 2 sau la toate cele 3 evenimente!
 • ATRACTIA IN RELATIA DE CUPLU – Workshop pentru barbati
  Dacă eşti bărbat şi îţi doreşti să afli mai multe despre femei şi despre atracţie, atunci acest workshop este pentru tine!
 • Impactul emotiilor in relatii- workshop
  Ce câştigi dacă participi la acest atelier: 1) vei ințelege diferența dintre sentimente autentice și sentimente racket (substitut) 2) vei fi capabil să identifici, în viața personală și profesională, sentimentele pe care le trăiești 3) vei începe să-ți dezvolți capacitatea de a alege ce să simți 4) vei dobândi o cunoaștere mai profundă asupra propriei persoane 5) vei pleca cu resursele necesare pentru a avea relații mai bune cu cei apropiați
 • Grup saptamanal pentru Dezvoltare Personala / optimizare personala
  Include mai multe abordari: cognitiv- comportamentala, terapie sistemica de familie, terapii scurte, hipnoza, abordarea strategica etc
 • Grup de suport: Reajustarea psihologica dupa divort sau separare – Dezvoltare Personală
  Daca doriti sa schimbati ceva in viata dvs si in relatiile pe care le aveti, grupul de suport este o alegere excelenta.
 • ATELIER DE DEZVOLTARE PERSONALA: CARE ESTE SCENARIUL MEU DE VIATA?
  Cine suntem noi ca adulţi şi ce fel de viaţă avem îşi are rădăcinile în copilărie. Revizuind scenariul nostru de viaţă, putem redecide şi transforma deciziile pe care le-am luat atunci în convingeri şi tipare pozitive, putem atrage în viaţa noastră oamenii pe care ni-i dorim, serviciul şi şeful potriviţi, ne putem îndeplini visurile. Ce câştigi dacă participi la acest atelier: 1) vei intra în contact cu scenariul tău de viaţă 2) vei identifica convingerile care te limitează şi te blochează 3) vei avea mai multă înţelegere şi empatie pentru tine însuţi/însăţi 4) vei deschide noi uşi în dezvoltarea ta personală
 • ATELIER DE DEZVOLTARE PERSONALA: CUM CRESTEM INCREDEREA IN NOI INSINE?
  Atelierul explorează tema încrederii în sine din perspectivă psihologică: ce este încrederea în sine, ce ne blochează în a avea încredere în noi şi ce resurse putem accesa pentru a ne conecta cu puterea interioară.
 • Atelier de comunicare si relatii pentru copii de gimnaziu
  Invatam la scoala multe lucruri, insa nu invatam si cum sa comunicam pentru a avea relatii armonioase, pentru a depasi conflictele si dezamagirile, pentru a ne realiza visele. Tocmai de aceea te invitam sa ii acorzi copilului tau sansa de a invata de mic cum anume sa comunice pentru a-si putea construi o viata implinita, cu energie si creativitate.
 • Workhsop SPORIREA INCREDERII IN SINE, DEPASIREA TIMIDITATII / TRACULUI
  Participarea la curs va da posibilitatea de a identifica sabotorii interni, punctele vulnerabile, sa intelegeti cauzele blocajelor psihologice, sa deveniti dinamici si eficienti, veti invata tehnici concrete, exercitii practice de depasire a tracului/timiditatii/emotivitatii exagerate. Veti invata de asemenea sa deveniti o persoana asertiva, care isi respecta propriile nevoi de exprimare, dar in egala masura respecta si punctul de vedere al celorlalti.
 • Curs Dezvoltare personala
  4 lucruri bine de știut înainte de a te înscrie la cursul de Dezvoltare personală 1 ”Imposibilul” va deveni posibil Albert Einstein spunea că ”Există lucruri despre care știm că sunt imposibil de realizat până când vine cineva care nu știe acest lucru și le realizează”. Ne propunem ca la sfârșitul cursului să fiți acel ”cineva” care NU ȘTIE, să vă considerați limitele orizonturi și să vedeți și simțiți ce se află dincolo de ele. 2 Starea de bine este atinsă Starea de bine, prin obținerea congruenței, este minunată deoarece nu există niciun confilict între dorințe sau scopuri alternative sau contrare. Nu există decizii suplimentare la care să ne gândim, alternative de luat în considerare, nimic altceva de făcut în afară de ceea ce decidem să facem în acel moment. Mulți oameni descriu această stare neurologică, firească până la urmă, în termeni mistici precum ”a fi una cu universul” și multe resurse de timp și energie sunt consumate pentru a se atinge această stare. 3 Cursul este doar începutul Acest curs nu poate fi privit asemenea oricărui alt curs. Fiind un curs ”transformațional”, schimbarea trebuie să continue pe tot parcursul existenței utilizând instrumentele și principiile expuse. Și aceasta deoarece în fiecare zi vor exista alternative din care să alegem și astfel să ajungem din nou la incongruență prin generarea de conflicte interne automate. 4 Secretele sunt explicate Există anumite caracteristici ale creierului și psihicului uman valabile pentru orice ființă care stau în spatele acestor concepte. Nu este nimic mistic sau magic, iar principiile neurologice importante vor fi explicate în cadrul cursului pentru o mai bună înțelegere a instrumentelor expuse.
 • Cum sunt eu…in lume? Grup de dezvoltare personala – 20 de întâlniri, bilunare
  Prin terapia de grup sau prin grupul de dezvoltare personala, intram intr-un mediu de sigur, suportiv si confidential, este si un mediu in care invatam despre modurile noastre de relationare si despre cum ne construim viata alaturi de alte persoane. Invatam despre nevoile noastre si despre felul in care ne comportam pentru a le implini. Cu aceasta constientizare, introspectia se transforma in actiune si astfel incepe schimbarea. In terapia de grup pe langa a vorbi despre felul in care ne traim viata si relatiile, o vom si vedea si vom si participa la ea.
 • Atelierele Stării de Bine – Mintea ta subconștientă, duhul tău fermecat
  Te-ai intrebat vreodata de ce nu reusesti sa-ti schimbi anumite obiceiuri nedorite? De ce nu ai incredere in tine? De ce iti propui sa faci lucruri noi si esuezi in incercarea de a-ti schimba viata asa cum iti doresti? Ce ai avea nevoie sa stii si sa faci diferit, ca sa reusesti? Tu ai avut dintotdeauna in tine un duh fermecat, care iti indeplineste aproape orice dorinta - mintea ta subconstinenta. Tot ceea ce ai de facut este sa inveti sa fii stapanul duhului tau fermecat, nu marioneta lui.
 • Ce facem pentru a aduce bucurie in familie [workshop]
  Se stie faptul ca abuzul de televizor, de internet si excesul de activitati blocheaza copilaria, in care copilul are nevoie sa inventeze, sa infrunte riscuri, sa sufere deceptii, sa aiba timp de joaca si sa se bucure de viata. Putem crea acasa, pentru inceput o altfel de lume…
 • workshop: Singuratate de Craciun? Nuuu, doar solitudine! [curs Dezvoltare personala]
  Singurătate de Crăciun? Nuuu, doar solitudine! Se apropie Sărbătorile de Iarnă. Ne facem planuri de petrecere. Ești singur? Noi te invităm într-o atmosferă plăcută, cu ceai sau cafea, într-un grup de prieteni care doresc schimbarea ideii apăsătoare de singurătate într-una optimistă, de liniște și bucurie.
 • GRUP de DEZVOLTARE PERSONALA si AUTOCUNOASTERE prin PSIHODRAMA, 12 sedinte, in ritmul de o sedinta pe luna
  Intr-o lume in care socializarea se desfasoara din ce in ce mai mult intr-un mediu virtual, noi iti oferim oportunitatea de a avea intalniri reale. Surpriza este ca te vei descoperi pe tine insuti intr-un cadru stimulator si protector, care iti va permite sa infloresti sa te dezvolti din toate punctele de vedere. Participand la acest grup de dezvoltare personala si autocunoastere, vei avea ocazia sa afli lucruri noi despre tine, sa inveti exercitii si tehnici care te vor ajuta chiar si in viitor.
 • Atelier de dezvoltare personala si autocunoastere
  Vrei sa te autocunosti si sa schimbi lucruri in mintea ta?
 • „CEAI PENTRU PARINTI” – grup de dezvoltare parentala
  Vă invităm la un ceai aromat unde vom avea ocazia să împărtășim din bucuriile și provocările de care avem parte în relație cu ai noștri copii. Vom afla împreună, prin discutii si activitati practice, cum să descoperim și să gestionăm resursele necesare îmbunătățirii acestor relații pentru ca familiile noastre să devină mai puternice.
 • Workshop: Constientizare si acceptare. Tehnici de introspectie.
  Ai vrea să gestionezi mai uşor propriile gânduri şi emoţii? Ai situaţii în care ai vrea să priveşti lucrurile mai detaşat, însă reacţia de moment este mai intensă decât ţi-ai dori? Daca simţi nevoia unei schimbări şi nu ştii cum să începi, noi te ajutăm să faci primul pas: introspecţia. Conştientizând aspecte care ţin de propriul mod de gândire şi acţiune în anumite contexte, vei accepta mai uşor propriile vulnerabilităţi, vei înţelege mai bine propriile emoţii şi le vei gestiona mai eficient, raportat la situaţiile din prezent.
 • Atelier – EXERCITII DE DEZVOLTARE PERSONALA si INFORMATII UTILE
  Ce vei invata: – Cum sa bati la portile succesului; – Cum sa atragi fericirea si abundenta in viata ta; – Cum sa fii multumit si fericit in relatiile cu cei din jur; – Cum sa iesi din tipare si sa iti creezi viata asa cum visezi; – Cum sa iti conduci viata spre succes.…
 • ATELIER DE EXPLORARE PROFESIONALA
  Atelierul de explorare profesională îmbină experienţa a doi profesionişti din domeniul consilierii psihologice şi al resurselor umane şi este astfel conceput încat să provoace insighturi noi privind parcursul tău profesional.
 • Grup De Terapie Pentru Persoanele Aflate In Depresie
  Terapia suportiva sau grupul de suport pentru persoanele depresive se adreseaza tuturor persoanelor aflate in impas sau terapie-suportiva.jpgcare traverseaza o perioada mai dificila in viata lor. Categoria de varsta variaza in functie de nevoi si poate fi intre 18 si 50 de ani.
 • Cine sunt eu? Workshop de dezvoltare personala
  Cine sunt eu cu adevarat? Dincolo de toate etichetele care ni s-au pus de-a lungul vietii – am crescut afland de la ceilalti, mai intai parinti, frati, apoi prieteni, colegi ca suntem ‘destepti’, ‘frumosi’, ‘ambitiosi’ sau, dimpotriva – ‘lenesi’, ‘neascultatori’, ‘incapabili’. Subiect al comparatiilor, am invatat de la altii taberele in care se imparte lumea.
 • COMUNICARE SI RELATIONARE EFICIENTE
  Comunicarea si relationarea defectuoase pot conduce adesea la probleme serioase precum incapacitatea de mentinere in relatii, divort, concediere, instrainare de cei apropiati. Cursul se adreseaza persoanelor dornice sa descopere modalitati noi, eficiente de relationare si comunicare cu ceilalti.
 • Curs de PSIHOSEXOLOGIE
  In cadrul cursului se prezinta metode specifice pentru terapia tulburarilor de dinamica sexuala masculine si feminine.
 • Workshop Depasirea depresiei si a crizelor existentiale
  Workshopul se adreseaza atat persoanelor interesate direct de subiect, celor care vor sa ii ajute pe cei dragi, cat si psihologilor care se formeaza ca terapeuti. Parcurgand acest curs se vor dobandi cunostinte, abilitati, metode practice, eficiente, concrete care sa permita depasirea depresiei si a situatiilor de criza care va pot influenta viata.
 • Controlul anxietatii: atacuri de panica, fobii, stres – Workshop
  Workshopul se adreseaza persoanelor direct interesate, dar si psihologilor care se formeaza ca terapeuti.
 • Gaseste-ti motivatia pentru a realiza ceea ce iti propui! Workshop
  In cadrul cursului vei invata exercitii pentru eficienta si satisfactie in plan personal si profesional. Inveti sa te automotivezi, sa fii perseverent si constant in a-ti atinge scopurile propuse. Constientizezi ce autosabotori obisnuiai sa folosesti pentru a amana si evita realizarea target-urilor si inveti sa ii contracarezi. Daca aplici ce afli in timpul cursului, vei deveni multumit de tine insuti, de actiunile tale, culegi roadele perseverentei.
 • Workshop Depasirea dependentelor (de substante, jocuri de noroc, persoane, sex etc.) – 11 noiembrie 2015
  Workshopul se adreseaza persoanelor direct interesate pentru ele insele sau pentru cei apropiati, dar si psihologilor care se formeaza ca terapeuti. Vizeaza de asemenea pe cei care constientizeaza dezavantajele dependentei, pe cei care au incercat singuri sa renunte dar nu au gasit modalitatea eficienta.
 • Grup de suport pentru oamenii care „simt prea mult”- incepand din 31 Octombrie 2015 – 12 intalniri lunare
  Un grup despre sentimente intortocheate si trairi coplesitoare. Va propunem intalniri cu cautari dincolo de cuvinte si despre emotii intense. Un spatiu in care invatam sa le recunoastem si sa le intelegem, cautam sursa lor, exprimam, traim si simtim alaturi de ceilalti.
 • RESCRIE POVESTEA NASTERII TALE -RENASTE-TE!- Workshop experiential- 31 octombrie 2015
  Te invit intr-o experienta speciala, in care vei descoperi metafora-amintire a nasterii tale, asa cum a scris-o mintea ta pana acum …dar mai mult decat sa fii martor al mintii tale, te invit sa-ti rescrii povestea … ASTFEL INCAT ACUM SA-TI FIE BINE! Sa cresti si sa-ti manifesti potentialul, in incredere de sine si de viata!
 • Curs NLP Practitioner- 30 octombrie – 01 noiembrie 2015- intalniri lunare pana in 11-13 martie 2016
  Celor care doresc mai mult de la propria viata (cariera, succes, armonie, incredere in sine si in cei apropiati) care vrea sa afle, sa schimbe, sa experimenteze. Viata e o lupta?...parca ai mai auzit asta...si mereu te trezesti pregatit de lupta: facturi, job neavantajos, conflicte, falsitate, roluri greu de dus...vesnic tensionat, neinteles...si, nu-i asa, nici nu ai observat copacul acela interesant, chiar daca ai trecut de atatea ori pe langa el, sau zambetul copilului ce tocmai a trecut pe langa tine...pentru ca erai dus cu gandurile la...criza, nemultumiri, job, relatie... E cazul sa schimbi. Sa vezi viata si experientele cu alti ochi, sa inveti sa te bucuri si sa o faci atat de bine, incat sa-i inveti si pe altii.
 • Atelier de Vorbire in public – Secretele unei prezentari de succes- saptamanal, din 26 Septembrie 2015
  Timid(a), dar echipat(a) cu o farama de dorinta si curaj de a schimba ceva la tine, rasfoiesti sub lumina zilei sau a becului o carte, un articol in care citesti despre frica de a vorbi in public. Un stereoptip destul de popular in lume redat sub forma „oamenii ar prefera sa moara decat sa vorbeasca in public”. Impachetat in diferite procente, devine deodata un motiv suficient pentru care sa nu mai vrei sa dezvolti aceasta abilitate.
 • Cresterea increderii in sine si dezvoltarea charismei- saptamanal, din 18 Septembrie 2015
  Se adreseaza acelor persoane care vor sa treaca mai usor peste emotii, cursul ajutandu-le sa se apropie mai mult de ceilalti, din punct de vedere relational. Prin exercitiile de la atelier, participantii vor avea posibilitatea sa isi cunoasca mai bine starile sufletesti si sa faca mai usor fata emotiilor. Vor afla care sunt acele unelte ce ii pot ajuta sa isi gestioneze emotiile si sa isi dezvolte charisma.
 • Grup de DEZVOLTARE PERSONALA SI AUTOCUNOASTERE, saptamanal incepand cu 21.09.2015
  Se asigura un cadru securizant unde nu sunt permise critica, etichetarea, judecatile de valoare; Participanti vor fi scosi din zona de confort si pusi in diverse ipostaze, iar rezultatul va fi unul fabulos: fiecare va reusi sa surprinda cu un mic speach, cu o creatie conform consemnului, demonstrandu-si cat de creativ poate fi; Provoaca participantii sa fie mai organizati si mai dinamici in legatura cu ceea ce au de realizat in viata lor, incepand cu prima saptamana de participare la curs;
 • Divortul: sfarsit sau inceput? – 10 august 2015, ora 6:30 pm
  Cui i se adreseaza acest workshop? Tuturor celor care doresc schimbari in viata personala de dupa despartire/divort, celor care doresc sa aduca armonie in propria existenta, care pun pret pe dezvoltarea lor personala si nu in ultimul rand tuturor celor care doresc sa exploreze aspecte interesante al vietii post-divort.
 • Abonamente Coaching pentru dezvoltare personala- incepere imediata, intalniri saptamanale
  Oare ce stil de atasament am? Cum stau cu inteligenta sociala? Oare increderea in mine cum este? Care sunt valorile personale in care cred cel mai mult? Cum ma influenteaza ele in viata personala si profesionala? Oare cum imi pot organiza mai bine timpul? Cum sa fac o analiza personala?
 • SEARA DE SOCIALIZARE – grup de socializare si suport incepand din 7 septembrie 2015, bilunar
  Sunt invitate sa participe persoane: care au stari depresive – tristete, plans facil, pierderea interesului pentru activitati care inainte le faceau cu placere, evitarea prietenilor, participarii la evenimente de familie, care prezinta manifestari specifice anxietatii (anxietate sociala, anxietate generalizata, anxietate de performanta) timide cu o stima de sine scazuta care trec printr-un impas existential – despartire, identiate profesionala etc.
 • PSIHODRAMA – Grup de dezvoltare personala si autocunoastere- 27 septembrie 2015
  Acest grup se adreseaza tuturor celor care simt ca viata ii provoaca la transformari mici sau mari, anticipate sau neasteptate, alese de ei sau impuse din afara. Tuturor celor care se simt motivati sa se autodepaseasca, sa isi implineasca viata si cariera, relatia cu ei insisi si cu ceilalti
 • DEZVOLTARE PERSONALA/ TERAPIE de grup – intalniri in fiecare marti seara (orele 19.00 – 21.00)
  Participarea la acest grup ofera participantilor posibilitatea intelegerii cauzei modului repetitiv, disfunctional de relationare, depasirii blocajelor psihologice, dobandirii unor unelte practice, abilitati pentru a nu mai repeta greselile trecutului, pentru a face alegeri constructive, congruente cu planurile personale propuse.
 • TESTE PROIECTIVE, curs de o zi, sambata – 08 august 2015 .
  Participand la acest curs veti insusi informatii si abilitati de utilizare a tehnicilor proiective, veti avea posibiltatea sa completati si sa variati metodele de intervievare, aplicand pe langa ceea ce deja folositi in practica personala, o modalitate mai ludica, mai colorata, mai destinsa de psihodiagnostic. Va veti putea imbogati cunostintele cu informatii teoretice si practice interesante (studii de caz atat ale trainerului cat si aduse de dumneavoastra).
 • GRUP DE DEZVOLTARE PERSONALA PENTRU COPII- 2.07.2015 – ora 10.30 – 12
  Acest grup are ca scop dezvoltarea capacitatii de comunicare a copilului, pentru ca acesta sa invete sa exprime mai usor si mai constructiv ceea ce gandeste si simte .
 • Workshop: Fata nevazuta a interviului de selectie – 02.07.2015 si 06.08.2015
  Participanții vor înțelege cum pot susține în mod eficient un interviu de angajare, aplicând în studii de caz concrete și în jocuri de rol. Vor fi abordate aspecte mai puțin știute (de angajator și aplicant) legate de pregătirea, participarea, întrebările, răspunsurile, status-urile, negocierea, contractul psihologic și multe altele, aparent neînsemnate, dar deosebit de importante pentru un interviu eficient și o colaborare motivantă și performantă.
 • GRUP DE DEZVOLTARE PERSONALA – 10 sedinte incepand cu joi 11.06.2015
  Echipa ,,Calatorie catre sine” alcatuita din Psiholog Raluca Simion si Psiholog Filip Popovici, ambii doctoranzi in psihologie, membrii ai Colegiului Psihologilor din Romania, cu competente in consiliere si psihoterapie experientiala unificatoare,anunta formarea unui grup de dezvoltare personala intr-un stil nou, liber, permisiv si sigur.
 • Influenteaza-ti succesul – 13.06.2015
  Doar noi putem decide când ne atingem potențialul! Cum ar fi să poți comunica empatic cu cei din jur? Cum te-ai simți să știi că ai la indemână tehnici avansate de relaționare pe care le poți folosi cu oricine ? Cât valorează pentru tine o primă impresie bună ? Cum faci să te creezi pe tine așa cum vrei, influențându-ți corpul și mintea ?
 • Grup de Psihoterapie și Dezvoltare Personală prin Psihodramă și Analiză Tranzacțională- saptamanal incepand din 06.2015
  Grupul se adresează studenților, absolvenților de psihologie și oricărei persoane interesate de dezvoltare personală și psihoterapie. Înainte de intrarea în grup vor exista 2 ședințe de psihoterapie individuală pentru a vă acomoda cu metoda, cu spațiul, pentru a ne cunoaște reciproc. e însuși) pentru a le înțelege/ rezolva/ vindeca.
 • GRUPURI DE DEZVOLTARE PERSONALA PENTRU ADOLESCENTI – saptamanal incepand cu 23.05.2015
  Grupuri de maxim 10 participanti (varsta 14-18 ani)
 • WORKSHOP EVALUAREA PSIHOLOGICA A TRAUMEI PSIHICE – 6 iunie 2015
  Utilizarea cu usurinta a cuvantului „trauma” in loc de „durere”, „suferinta” sau „stres” este astazi destul de des intalnita. In cadrul acestui workshop va familiarizati cu domeniul psihotraumatologiei („Stiinta care se ocupa cu cercetarea si tratamentul leziunilor sufletesti”, cf. P. Reidesser, G. Fischer) si sa dobanditi cunostinte de baza despre ce reprezinta trauma psihica.
 • COMUNICAREA ÎN VÂNZĂRI – PRODUSE ȘI SERVICII – 25.06.2015
  Tuturor persoanelor care interacţionează cu clienţii sub o formă sau alta – direct sau prin telefon
 • LIMBAJUL DE IUBIRE IN RELATIA ADULT-COPIL – 04.06.2015
  Un curs dedicat parintilor, bunicilor, pesoanelor care au sau lucreaza cu copii si care doresc sa relationeze mai bine cu copilul, sa raspunda nevoilor acestuia pe limbajul lui, sa se conecteze la el.
 • TESTE PROIECTIVE, CURS DE O ZI
  Participand la acest curs veti insusi informatii si abilitati de utilizare a tehnicilor proiective, veti avea posibiltatea sa completati si sa variati metodele de intervievare, aplicand pe langa ceea ce deja folositi in practica personala, o modalitate mai ludica, mai colorata, mai destinsa de psihodiagnostic.
 •  

  Aici gasesti cele mai utile cursuri de dezvoltare personala din Bucuresti, sustinute de profesionisti. Ai sansa sa ne dai feedback si sa-ti exprimi parerea intr-un mod sincer. Spune ce ai invatat si daca recomanzi cursul. Spune ce ti-a placut mai mult: terapeutul,abordarea,  oamenii cunoscuti, atmosfera…..

   

  One thought on “Cursuri dezvoltare personala Bucuresti

  1. tamara gostin

   Buna ziua! Ma numesc Tamara Gostin. Am si eu o problema cu fica mea. Cum fac sa intru in legatura cu dumneavoastra?
   0723xxxxxx este nr meu de tel

   Răspunde

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *