Cine sunt eu? Workshop de dezvoltare personala

Cine sunt eu cu adevarat?  Workshop de dezvoltare personala cu ajutorul metodei constelatiei intentiei-  31 octombrie 2015

Dincolo de toate asteptarile pe care ne-am straduit sa le indeplinim – parintii care ne-au spus cat de important este sa inveti, sa fii descurcaret, sa ai o meserie sau alta, sa fii ascultator, ‘un om bun’, sau cat de importanta este corectitudinea. Am urmat unele dintre acestea cu atata sfintenie incat nici nu am apucat sa vedem cum suntem noi de fapt.

Dincolo de misiunile pe care ni le-am ales mai mult sau mai putin constient – evenimente din istoria sistemului nostru sau istoaria noastra de viata care ne-au ghidat din umbra mare parte dintre alegeri, fie ele personale sau profesionale.

Dincolo de ranile emotionale pe care le-am adunat in noi – unele atat de profunde incat nu am avut alta posibilitate decat sa lasam in urma cate o bucata din suflet ca sa putem merge mai departe.

Dincolo de iubirea, grija si protectia de care am avut nevoie dar nu a ajuns la noi.

Dincolo de fatadele pe care le aratam lumii, cele sub care am invatat sa ne ascundem ranile si vulnerabilitatea.

Dincolo de toate acestea, de parti traumatizate ale psihicului, purtatoare ale suferintei traite odata, si parti supravietuitoare ce stau de garda pentru a nu ne mai apropia vreodata de acea suferinta, dincolo de toate acestea exista un EU sanatos care cauta reintregirea, reafirmarea propriei identitati care sa includa partile splitate. Acest EU este cel care ne semnaleaza din cand in cand ca ceva nu este in regula, ca ceva lipseste sau ca ceva este pur si simplu prea mult.

Cost:
– 150 lei pentru cei ce vor lucra propria constelatie
– 100 lei pentru cei ce doresc sa faca doar parte din grupul de suport

Locatie: Calea Calarasilor nr. 173 – punct de reper – Universitatea Hyperion .

Inscrierea se face via tel 0723468059

Psihoterapeut Lorena Sofia Mardale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *