Lasa grijile, incepe sa traiesti- Dale Carnegie

Dale Carnegie – autorul a numeroase carti motivationale si pentru dezvoltarea personala, aduce de data aceasta in discutie un subiect comun in zilele noastre: ingrijorarea si ofera strategii de a o invinge.

Desigur, tot din perspectiva motivationala el ne invata ca „VIATA NOASTRA NE ESTE DETERMINATA DE GINDURILE NOASTRE” si astfel daca reusim sa gandim pozitiv, sa avem o perspectiva noua favorabila, vom vedea si schimbarile in bine in scurt timp.

Vom reusi sa ne eliberam de griji prin insasi atitudinea noastra, generata de noile ganduri incurajatoare, ganduri care ne vor da speranta si deci energie in loc sa ne-o consume cum se intampla cand nu facusem inca alegerea de a fi fericiti.

Cateva titluri de capitole care va pot capta atentia: „Cum sa va invingeti naravul ingrijorarii inainte de a va invinge el pe dumneavoastra”, „Sapte feluri in care puteti cultiva o atitudine mentala aducatoare de liniste si fericire” si „Sase modalitati de a preveni oboseala si ingrijorarea si de a va mentine energia si buna dispozitie la cote inalte”